Over Brons Automotive

Welkom bij Brons Automotive.  


Brons Automotive is ontstaan uit een grote liefde voor auto's.
Met 24 jaar ervaring in alle facetten van de autobranche, van werkplaats tot verkoop, weten wij precies hoe we jou als klant het beste kunnen helpen.
Wij vinden het geweldig om een zoektocht te starten en op jacht te gaan naar de auto van je dromen.

De beste service

Ons doel is om jou de beste service te bieden, gebaseerd op ervaring en expertise in de autobranche, waarbij jij als klant altijd op de eerste plaats komt.  

Ons streven is een passend advies en de beste deal. 
Bij Brons Automotive helpen we jou graag met alles op het gebied van auto inkoop en -verkoop, autoservice met ervaring, en een passie voor auto's, alles verpakt in een high-end service.

Meer weten?

Voel je vrij om contact op te nemen voor al je auto-gerelateerde vragen en wensen.

We staan je graag te woord met al je vragen over de auto's die wij aanbieden, inruilen of wanneer je een passend advies wilt over een auto die perfect past bij jouw eisen en wensen.

Meet the team

      Bram Brons

Als gepassioneerde autoliefhebber is de droom van Bram met Brons Automotive werkelijkheid geworden. Met 24 jaar ervaring binnen de autobranche, van werkplaats tot verkoop, biedt hij een ervaren autoservice in Alkmaar. Bram Brons deelt zijn rijke ervaring graag, waarbij jouw wensen altijd voorop staan. Ontdek onze unieke benadering in auto inkoop en verkoop, gesteund door een totaal vernieuwend high-end concept in de autobranche.

Han Kirchhoff

Als geboren en getogen Alkmaarder is Han Kirchhoff niet alleen ondernemer, maar ook de drijvende kracht achter Brons Automotive. Met zijn natuurlijk leiderschap en liefde voor auto's heeft Han een sterke basis voor Brons Automotive gelegd. Zijn passie voor snelheid en autorevolutie blijkt uit zijn activiteiten op circuits en zijn dagelijkse inzet voor Brons Automotive. Ervaar de unieke combinatie van ondernemerschap en autoliefde die ons bedrijf tot een echte automotive belevenis maakt.